NLF / Modellfly / Instruktørkurs modellfly Gardermoen 2019
Jon Gunnar Wold

Instruktørkurs modellfly Gardermoen 2019

Modellflyseksjonen ønsker velkommen til instruktørkurs modellfly på Comfort Hotel Runway, Gardermoen, lørdag 2. november kl 10:00 - 16:00.

  • Maks. deltakerantall er 20 personer
  • Påmeldingsfrist 19. oktober
  • Kurset er åpent for deltakere fra alle NLF-tilsluttede modellflyklubber
  • Det er gratis å delta, men klubben må dekke evt. reise/overnatting

NB: Det er KUN klubbens styre eller bemyndiget person som kan melde på deltakere. Ordinære klubbmedlemmer kan ikke melde på seg selv uten avtale med klubbens styre. Deltakere må være medlem av NLF-tilsluttet modellflyklubb og bør fortrinnsvis ha fylt 18 år, men klubben kan i samråd med fagsjef melde på særlig egnede kandidater under 18 år. 

Har du instruktørbevis fra før kan du delta på kurset som oppfriskning

PÅMELDING

Påmelding foregår via Min idrett

  1. Logg inn, og trykk "påmelding"
  2. Velg "Kurs" og søk "NLF modellfly"
  3. Trykk på kurset "NLF modellfly instruktørkurs"
  4. Skriv inn klubben du representer og trykk "Legg til påmelding". 
  5. Gå til "betaling" og trykk "Bekreft påmeldinger"

Informasjon om kurset

Kursleder er Santiago Amengual.  Kursstart er kl 10:00, og vi starter presis. Det vil bli servert lunsj, kaffe og forfriskninger under kurset.

På kurset blir du kjent med Modellflyseksjonens opplæringsprogram, som fører til at kandidaten kan få utstedt ferdighetsbevis for modellfly, såkalt A-bevis. Fullført kurs gir rett til I-2 kompetansebevis for modellfly. Vi forutsetter at modellflyklubbene velger kandidater til instruktørkurs som er erfarne modellflygere og som har de nødvendige egenskaper for å bli en god instruktør. I tillegg vil vi sette av tid til å gjennomgå opplæring av kandidater til bevis for turbin- og stormodell klasse B og B-turbin, slik at særlig egnede kandidater med erfaring fra turbin- og/eller stormodell kan kvalifisere til I-1 bevis. Det forutsettes da at kandidaten har I-2 bevis fra tidligere. 

NLF seminarhelg

Kurset er en del av NLFs store kurs- og seminarhelg som avholdes 2-3 november. Det vil bli felles lunsj med instruktører og tillitsvalgte fra motor- og mikroflyseksjonene. Det er planlagt en felles middag på lørdag kveld for de som overnatter. Dersom du ønsker å delta på middag på kvelden må du dekke dette selv. For å bli med på felles middag, ta kontakt med arrangør Stian Kultorp på e-post stian.kultorp@nlf.no 

Koster det noe?

Kurset er gratis for alle medlemmer av NLF modellflyseksjonen. Reiseutgifter og evt. overnatting dekkes av den enkelte, eller evt. av klubben etter avtale med klubbens styre. Modellflyseksjonen kan i spesielle tilfeller dekke reise/opphold for juniordeltakere under 25 år. Ta kontakt for mer info. 

Overnatting

Ved behov for overnatting må du selv bestille dette. Henvis til NLF ved bestilling av overnatting, vi har reservert et antall rom på Hotel Runway denne helgen. Pris for enkeltrom inkludert frokost er 977,- og dette gjøres opp direkte med hotellet ved avreise. Dersom Runway mot formodning blir fullt, finnes det også flere Choice-hoteller i nærheten, både Quality og Clarion. NLF har 20 % rabatt på alle priser på Nordic Choice - Gå til www.choice.no/nlf for å bestille overnatting på et annet hotell.

Velkommen til kurs!

Ved spørsmål, ta kontakt med fagkontakt for modellfly i NLF Jon Gunnar Wold på e-post jgw@nlf.no