NLF / Fallskjerm / NLF fallskjermseksjonen søker redaktør til Frittfall
Wang Jan Erik

NLF fallskjermseksjonen søker redaktør til Frittfall

FRITTFALL SØKER REDAKTØR!

F/NLF har besluttet at Frittfall fra 2020 skal lanseres som et digitalt nettmagasin, og papirversjonen vil samtidig opphøre. Frittfall er F/NLFs viktigste kommunikasjonskanal mot medlemmene, og vil få en enda viktigere rolle fremover, samt sørge for mer frekvent og aktuelt innhold framover. En digital utgave er et viktig løft for sporten. 

Vi kommer til å bruke tida fram til nyttår på blant annet å ferdigstille det redaksjonelle konseptet og velge publiseringsløsning. Har du lyst til å bli med på denne ferden, dette historiske skiftet fra papir til digital kommunikasjon, og ta oss inn i framtida? 

Vi utlyser en 50 prosent stilling med lønn etter avtale. Dette er en krevende, men lystbetont jobb hvor du må levere jevnt og trutt, året rundt, innenfor de rammene du og Styret F/NLF blir enige om. Krav til kvalifikasjoner:

  • Du må være energisk, hardtarbeidende, viljesterk, uredd og målrettet.

  • Sosial og glad i å møte nye mennesker, glad i å bygge nettverk.

  • Du må være over gjennomsnittet aktiv og interessert i fallskjermsporten. Du behøver ikke være fallskjermhopper, men det er en klar fordel.

  • Frittfall er hele Norges fallskjermmagasin. Du må være villig til å reise rundt og dekke begivenheter og drift i nord og sør, små og store klubber.

  • Vi ønsker en person som ser for seg en langsiktig karriere, da det er en fordel å bli erfaren i sporten og skape seg et godt overblikk.

  • Det er ikke krav til utdanning eller tidligere arbeidserfaring, men kompetanse innen foto og filmproduksjon inkludert redigering er en fordel. 

  • Du må ha gode formidlingsevner og være interessert i å drive journalistikk. Som redaktør av et magasin i NLF er du pålagt å følge Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten.

  • Det er ingen krav til IT-kunnskaper. Normale, digitale ferdigheter er nok til å kunne bruke publiseringsverktøyene.

Ansettelse snarest. I 2019 vil stillingen ikke være lønnet, og du vil jobbe på dugnad sammen med en større gruppe i F/NLF frem til januar 2020. Vi er åpne for at to personer kan dele jobben som redaktør dersom det melder seg flere kandidater som har lyst, men som ikke har tid til å bruke halve tida si på dette.

Interessert? Ring gjerne Audun Wik på 90855068 for en prat. Søknad og CV sendes til audunwik@me.com med kopi til majadroyli@gmail.com og JanErik.Wang@nlf.no, søknadsfrist 15. juli.

Har du tips til andre enn deg selv, ta gjerne kontakt!

 

Utlysning i Fritt fall